Uus kuum paar! Laura Kõrgemäe semmib armastatud raadiohääle eksiga

Elu24
Copy
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Jenni Korjus

Räägitakse ikka, et lahkumineku võidab see, kes varem uue armastuse leiab. Sel nädalal läks tihedaks rebimiseks Brigitte Susanne Hundi ja tema endise kallimna Ron Nõmme vahel, kes mõlemad tegid avalikuks oma uued suhted.

Mõned päevad tagas kinnitas armastatud raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, et on tantsutreener Indrek Mägiga lähedane ka trennisaalist väljas. Paar päeva hiljem märkis end sotsiaalmeedias suhtesse ka Ron Nõmm, kelle uus väljavalitu on kõmuline eksmiss Laura Kõrgemäe.
 

Foto: Kuvatõmmis / Facebook

Hiljuti märgati Brigitte Susannet ja Indrekut Lääne-Virumaa metsas kettagolfi mängimas, samuti on Indrekut nähtud Väike-Maarjas Brigitte uhke Volkswageni roolis. Seni kuulujutu tasandile jäänud kahtlustele lisas kinnitust Brigitte paar päeva tagasi postitatud Instagrami story, kus ta Indrekuga väga intiimselt tantsu keerutab. Videos ei tantsinud paarike aga mitte spordisaalis, vaid kellegi elutoas. «Sorri, alumised naabrid,» lisas seltskonnakaunitar videole kelmika märkuse.

Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm läksid mullu novembris lahku suure skandaaliga, kui meest nähti ööklubis Cafe VS-is naiskolleegiga suudlemas. Enne Hundiga tutvumist oli Nõmme südamedaamiks aga Kopli Krahvinna Ingrid Mänd, kellega on figureeritud teleekraanilgi. Tegemist on Kanal 2 telesaatega «Telerahvas», millest paar mõned aastad tagasi ühiselt osa võttis. See liit siiski lagunes ja Ingrid Mänd on tänaseks räppar Beebilõusta ehk Andrus Elbingi kaasa ning paaril on tütar Venus.

Raadio Sky Plus saatejuht oli varasemalt koos aga Rauno-nimelise noormehega. Paari suhe kogus eriti suurt tähelepanu 2017. aasta augusti lõpus, kui Hunt teatas sotsiaalmeediavahendusel, et «kuna teda suurtesse kampaaniatesse reklaamnäoks ei kaasata», siis teeb ta isikliku kampaania «Seksin oma kaaslasega iga päev».

Laura Kõrgemäel on poeg investeerimispankur Veikko Maripuuga, kellega mindi lahku 2013. aastal. Pärast seda elas eksmiss koos ja lausa kihlus kasiinoärimees Armin poja Erik Karuga. Modell ja tiitliga Miss Estonia 2005 pärjatud kaunitar on viimastel aastatel hoidnud madalat profiili. Nimelt lahvatas 2017. aasta oktoobris tema poolt loodud Invidia agentuuri ümber kupeldamisskandaal. Modelliagentuuri seotust kupelduse ja/või inimkaubanduse väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles