7. mai: Kaksikud ei tohiks alluda provokatsioonile, Neitsi peaks esmalt mõtlema ja alles siis ütlema

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Loe, mida lubavad tähed sulle tänaseks.

Jäär

Keerukas päev rahaasjus. Ära tee tähtsaid otsuseid ja ära aja läbirääkimisi keerukaks, asjad saab selgeks rääkida, kui osapooled on rahunenud.

Sõnn

Suhete vallas võid nüüd silmitsi seista probleemidega, mida oled proovinud eirata. Või siis löövad lõkkele tunded, mida alla surusid.

Kaksikud

Hoia tervist ja jää oma seisukohtadele kindlaks. Võib-olla üritatakse sind meelega endast välja viia. Ära allu provokatsioonile!

Vähk

Kui kuulud organisatsiooni, mille liikmete vahel on viimasel ajal tekkinud erimeelsusi, võivad lahkhelid suure pauguni viia.

Lõvi

Ehk visatakse sulle nina peale liigset enesekesksust ja vabaduseiha. Hoidu ärritumast, proovi ka teiste seisukohtadesse austusega suhtuda.

Neitsi

Kipud esmalt ütlema ja alles hiljem mõtlema. Suhete hoidmise nimel tasuks enne millegi lausumist mõttes rahulikult kümneni lugeda.

Kaalud

Ehkki päev on pingeline, näed nüüd täpselt ära, mis on valesti. See annab võimaluse paremini mõista, kuidas edasi minna.

Skorpion

Täiskuu Skorpioni märgis tekitab pinget. Mõtle sellele, mis on sinu elus üleliigne. Millised tegevused ja suhted on oma aja ära elanud?

Ambur

Üldjuhul suudad käesolevas hetkes püsida, ent täna löövad välja mineviku mõjud. Miski teeb haiget, tahaksid seda unustada.

Kaljukits

Sõpruse sügavam tähendus saab sinu jaoks palju selgemaks. Näed, kes on sinu tõelised sõbrad, keda saad tõeliselt usaldada.

Veevalaja

Mõned sinu tõekspidamised on vastuolus ülesannetega, mida tööl täitma pead. Karjääri nimel tuleb mingi osa iseendast maha suruda.

Kalad

Maailmavaatelised teemad on esikohal. Küsimusi on rohkem kui vastuseid. Tunnetad, millistest teadmistest sul puudu jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles