LUMMAVAD KAADRID ⟩ Briti tõsielustaar näitas ette, kuidas karantiinis olles end seksikana tunda

Elu24
Copy
Briti tõsielustaar ja modell Christine McGuinness.
Briti tõsielustaar ja modell Christine McGuinness. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti tõsielusarja «Cheshire'i tõelised koduperenaised» staar ja modell Christine McGuinness (32) näitas oma fännidele, kuidas karantiinis olles end seksikana tunda.

Inglismaalt pärit kolme lapse ema McGuinness postitas oma üle 400 000 Instagrami fännile ligi 2-minutilise video, ning näitas sellega oma seksikat pesu. Lisaks sellele demonstreeris 32-aastane tõsielustaar, milline on tema karantiinimood, mis aitab tal end seksikana tunda.

Naise videopostituse alla jäeti hulgaliselt positiivseid kommentaare, ning paljud kiitsid McGuinnessi head vormi.

«Kolme lapse emana tapaksin sinu keha nimel. Sa oled täiega võrratu,» kiitis tõsielustaari fänn, ning teine mainis, et tahaks kasvõi poolenisti sama hea välja näha.

Üks uudishimulik fänn tahtis aga teada, kas McGuinnessi vorm on ilulõikuste tulemus. Tõsielustaar vastas avameelselt: «Mu rinnad pärast laste saamist, nad olid niikuinii suured, läksin ainult ühe korvi võrra suuremaks. Kõik muu on raske töö, pühendumus, palju higi varahommikutel ja öösel!»

McGuinness lisas, et ta on olnud ligi 40 kilo raskem, selle kõik kaotanud, olnud 25 kilo raskem, ja nüüd selle peaaegu kõik jälle kaotanud. Küllap viitas tõsielustaar kaalutõusu ja -kaotusega oma kahele rasedusele (2013. aastal sünnitas tõsielustaar kaksikud, 2016. aastal tütre, vahendab The Sun).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine McGuinness (@mrscmcguinness) on

Tundub, et «Cheshire'i tõelised koduperenaised» on täis lummavaid naisi, sest alles hiljuti kirjutas Elu24 selle tõsielusarja 39-aastasest staarist, Ampika Pickstonist. 

Nimelt tegi koroonakriis Pickstoni sõna otseses mõttes paljaks, kuid leidis õnneks uue viisi raha teenimiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles