RAHAMASIN HUUGAB ⟩ Hooldusõena töötanud naine jättis oma töö ja teenib nüüd internetis kuuekohalisi summasid (1)

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snowy SB?? (@iam_snowblack) on

USAst Georgia osariigist pärit Snow Black (27) töötas varem lastehoolduskodus, töötas varem lastehoodekodus, kuid pärast järjekordse patsiendi surma jättis ta selle ameti, vahendab Daily Star.

Pärast hooldekodust lahkumist alustas ta modellikarjääriga. Nüüd teenib Instagrami modell aastas 200 000 dollarit ehk ligi 137 918 eurot.

Sotsiaalmeediasse postitab ta seksikaid ja paljastavaid kaadreid ning nüüdseks jälgib teda Instagramis 1,2 miljonit inimest.

Atlantast pärit täiskohaga Instagrami modell töötas varem lastehoolekodus õena ning teenis tunnis 28 dollarit. Kuigi talle meeldis ta endine töö väga, oli see tema jaoks emotsionaalselt liiga raske ja stressirohke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snowy SB?? (@iam_snowblack) on

Kui üks tema patsientidest suri, oli tema süda nii murtud, et ta otsustas töökohast loobuda. «Ma olin kunagi põetaja. Mu patsient suri ja kuna olin tema põetaja aastaid, olin seetõttu emotsionaalselt laastatud.»

«Ma nutsin iga päev ja otsustasin siis, et ma ei suuda seda enam teha,» tunnistas Snow. 

«Ma ei suutnud pealt vaadata, kuidas lapsed surevad. See oli minu jaoks väga emotsionaalne aeg. Ma tegelesin juba siis Instagramiga, nii et mul oli kerge sellele täielikult üle minna.»

«Teenisin 28 dollarit tunnis. Ma armastasin oma tööd, aga see oli väga stressirohke.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Issa Dress

A post shared by Snowy SB?? (@iam_snowblack) on

«Keegi ei räägi kunagi emotsionaalsest stressist, mida arstid, õed ja kõiksugu meditsiinitöötajad 

Keegi ei räägi kunagi emotsionaalsest stressist, mida õed ja arstid ning igasugused meditsiinitöötajad tunnevad.

«Sa vastutad kellegi elu eest. Ma armastasin oma patsiente väga,» avaldas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out and about just regular

A post shared by Snowy SB?? (@iam_snowblack) on

Nüüd seksikate piltide postitamisega leiba teeniv kaunitar avaldas ka, et on oma keha kallal palju vaeva näinud. «Internetis on väga palju ilusaid naisi. Ma töötan väga kõvasti oma tagumiku ja kõhulihaste kallal.»

«Ma ei laseks kunagi oma tagumikuga midagi teha. Ma pole kunagi isegi rasvaimu teinud,» avaldas ta.

Kuigi tööelus läheb naisel hästi, tunnistab ta, et deitimisega on tal raskusi. Seda seetõttu on paljud mehed tunnevad hirmu tema suure jälgijaskonna ees. 

Lisaks on naisel olnud ka selliseid kallimaid, kes on nõudnud, et ta lõpetaks seksikate piltide postitamise.

«Ma olen vallaline, mul ei ole lapsi ja ma keskendun hetkel Instagramile, seega on mul hetkel raske kellgagi suhtes olla.»

«Loomulikult on mul kallimaid olnud, aga lõpuks läheb ikka kauplemiseks, et ma oma pildid maha võtaks või ennast kinni kataks,» tunnistas ta.

«Tavaliselt nii läheb, aga tegu on minu sissetulekuallikaga, nii et ma pole sellega nõustunud,» teatas Snow, kes teenib aastas kuuekohalise summa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles