Karantiin loob järjest uskumatumaid vaatepilte! Kes oleks veel kuude eest osanud aimata, et midagi sellist peab silmailu jagamiseks ja nautimiseks tegema?

USA drive through söögikohad ja kunagised kinod on saanud endale uue konkurendi. Nüüd saab autost isegi striptiisi vaadata, samal ka kontaktivabalt toidu kätte. NY Postis ilmus selle kohta müstiline fotoreportaaž.

Oregoni Lucky Devil avas läbisõidubaari, kus inimesed saavad nautida nii seksikat show'd kui tellida endale söögi. Omanik Shon Boulden meenutas, et nad üritasid alustada toidu kojukandega «Boober eats», kuid Uber Eats'ilt tulnud protestikiri jättis selle äri katki.

Seksikaid tantse võib nüüd autost vaadata.
Seksikaid tantse võib nüüd autost vaadata. Foto: Reuters/ScanPix

Ka nüüd saavad inimesed endale ülinappides rõivastes neiudelt toitu koju tellida, kuid nende drive through on loomulikult suurim hitt. Inimestele tuuakse toit ning tantsijad teenivad korralikult tippi.

Baaridaam Melissa võtab toidutellimused vastu.
Baaridaam Melissa võtab toidutellimused vastu. Foto: Reuters/ScanPix

«Kõik, kes siit läbi sõidavad on hirmus rõõmsad, filmivad ja viskavad tüdrukutele raha,» kirjeldas Boulden. «Väga lahe on vaadata, kui terve autotäis inimesi tüdrukute üle rõõmustab.» 30 dollari eest lunastab auto ühe tantsutiiru ajaks, kui talle toitu tehakse.

30 dollari tasumise järel jagatakse ka lahkelt tippi.
30 dollari tasumise järel jagatakse ka lahkelt tippi. Foto: Reuters/ScanPix

«Hulk inimesi on siit õhtu jooksul ka kolm korda läbi käinud,» rääkis omanik. Kui järjekorda ei ole, lastakse neil vaadata ka teise loo jagu - siis viskavad külastajad ka rohkem tippi. Korraga töötab siin kaks «tiimi» tantsijaid, kolmas puhkab.

Tantsijad on ülinapis rõivas.
Tantsijad on ülinapis rõivas. Foto: Reuters/ScanPix

Külastajaid on klubis küllalt. Mõnedki tulevad just toidu järele, sest enamik teisi kohti linnas on lihtsalt kinni. «Meil on isegi politseinike käinud teenistusvälisel ajal,» märkis Boulden. «Kõik aplodeerivad meile,» kinnitas ta.

Etenduse lõpus jagavad tüdrukud toidu kätte.
Etenduse lõpus jagavad tüdrukud toidu kätte. Foto: Reuters/ScanPix

Hämmastav fotogalerii on tähelepanu köitnud ka internetis. Seda jagas teiste seas ajakirjanik Sean Craig, kes rõhutas, kui düstoopiline on vaatepilt on kinnastes ning maskides postitantsijad. Sellele vastas Twitteris väga toetavalt ka «Cyberpunk 2077» mängu tiim.

Tantsijanna Elle kannab korralikult turvavarustust.
Tantsijanna Elle kannab korralikult turvavarustust. Foto: Reuters/ScanPix

«Palun jagage rohkem kaadreid,» kirjutas Cyberpunki tiim. Juba enne avaldamist kultuslikuks saanud mäng tiirleb samuti sünges, häbitus ja ohtlikus tuleviku maailmas. Samas viitasid ka mitmed, et stripiklubi näeb välja justkui visuaal ulmeklassikast «Blade Runnerist».

Kommentaarid
Copy