PARIM EMADEPÄEV ⟩ Austraallanna sai tütre kingitud lotopiletiga üleöö miljonäriks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Austraalia dollarid. Pilt on illustratiivne.
Austraalia dollarid. Pilt on illustratiivne. Foto: Reuters / Scanpix

Austraalias otsustas üks tütar oma ema läheneva emadepäeva puhul lotopiletiga üllatada. Selgus aga, et see pilet tegi emast miljonäri ja aitab tal pandeemia ajal raskustesse sattunud väikeettevõtet elus hoida.

Põhja-Queenslandis Charters Towersis elav naine sai selle nädala alguses tõelise üllatuse osaliseks, kui avastas, et võitis lotopiletiga üle 1,9 miljoni dollari, vahendas The Lott.

Kuna naise pilet oli registreerimata, siis ei teadnud ka lotoametnikud võitjaga kohe ühendust võtta ja pidid ootama, kuni võitja ise kohale ilmub. 

Eelmise nädala laupäeval Gold Lotto piletiga 1 982 910 dollarit võitnud naisel ei olnud aga enne seda, kui ta tütar palus emal piletit kontrollima minna, vähimatki aimu, et ta midagi võitnud oli.

«Oh juudas. See poleks saanud paremal ajal tulla,» kuulutas võitnud naine läbi pisarate.

«Ma olen nii elevil. Ma ei suuda seda uskuda! Mul on väike ettevõte ja me pidime koroonaviiruse tõttu tegevuse lõpetama, nii et see on olnud väga raske. Ma olin tõesti mures, et pean meie ettevõtte sulgema, kuid see võit tähendab, et ma ei peagi seda tegema,» rõõmustas naine.

Naine rääkis ka, kuidas oli pileti saanud tütrelt emadepäeva kingituseks. 

«Ta helistas mulle nädala alguses ja ütles poe, kust ta selle ostis ja rääkis, et sealt ostetud pilet oli võitnud, aga keegi ei ole veel võitu taotlema tulnud,» lisas naine. 

Naine rääkis, kuidas ta ei uskunud, et just tema pilet midagi võitnud on, kuid otsustas siiski igaks juhuks kontrollima minna.

Küsimusele, kuidas ta plaanib oma elumuutvat võitu nautida, vastas naine, et see aitab tal ebakindlast ajast tingitud stressist vabaneda.

«See läheb kindlasti meie ettevõtte päästmisele,» kuulutas ta ja lisas: «Kuid pärast seda kõike vajan natuke puhkust. Ma ei jõua lihtsalt ära oodata, millal mu abikaasa koju jõuab, et saaksime koos tähistada,» lisas naine.

Võidupileti müünud kaupluse omanik Janine King rõõmustas samuti, et just nende müüdud pilet kellegi elu muutis.

«Meil on hea meel, et võit läks kellelegi, kellel sellest palju abi on. Palju õnne meie võitjale ja me soovime talle kõike head,» lisas King. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles