Soome eurolaulik Saara Aalto abiellus oma pikaaegse tüdruksõbraga

Elu24
Copy
Saara Aalto elukaaslasega
Saara Aalto elukaaslasega Foto: Madis Sinivee

Briti talendisaates laineid löönud ja hiljem ka soomlasi Eurovisionil esindanud lauljatar Saara Aalto sõudis abieluranda.

32-aastane Saara Aalto ja tema mänedžer Meri Sopanen olid kihlatud kolm ja pool aastat. Paaril oli kindel plaan pidada tänavu maha suur pulmapidu koos pere ja sõpradega, ent koroonakriisi tõttu tuli neil see edasi lükata, vahendab Metro. Siiski otsustasid Saara ja Meri abielluda ning liit sõlmiti ühes Helsingi xprivaatses abielubüroos. Peale laulataja ühtegi paari sõpra ega lähedast kohal ei viibinud.

«Kuna praegu tunneme me kõik palju ärevust ja ebakindlust, soovisime mina ja Meri tähistada armastust ning midagi positiivset siin maailmast,» seletas Saara. «Olime murtud, kui pidime pulmad edasi lükkama, kuid taipasime, et saame siiski läbi viia privaatse registreerimise ja tähistada koos oma armastust. See oli idaalne hetk.»

Paar kinnitas rõõmsat uudist Instagrami vahendusel. Meri kannab nüüd nime Meri Aalto. Suurem pulmapidu on paaril plaanis maha pidada millalgi hiljem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You and me. It«s a forever kind of thing. It»s simple: you complete me. ♥️

A post shared by Meri (@meriaaltoofficial) on

Saara oli üheksa aastat suhtes laulja Teemu Roivaineniga, ent paar läks lahku 2013. aastal. Pärast saates «The Voice of Finalnd» osalemist kohtus ta Meriga, kes oli tema suur fänn. Hiljem paar ka kihlus. 2016. aastal osales Saara Aalto Suurbritannia talendisaate «The X Factor» 13. hooajas, mis tõi talle ülemaailmse tuntuse. Pärast teise koha võitmist allkirjastas ta lepingu kahe muusikafirmaga, Sony Music UK ja Sony Music Finland. 2018. aastal esindas ta Soomet Eurovisionil looga «Monsters».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles