Britt rentis 21 000 dollari eest Singapuris basseini, et saaks eriolukorra ajal ujumas käia

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pilt on illustratiivne. Kallis rendikodu koos basseiniga.
Pilt on illustratiivne. Kallis rendikodu koos basseiniga. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Briti mees ei suutnud kuidagi tulla toime olukorraga, et maja, kus ta korterit üürib, pani COVID-19 eriolukorra tõttu kinni ühiskasutatava basseini ja otsustas seepeale uurida lähedalasuvate kinnistute omanikelt, kas keegi oleks nõus talle rentima koha, kus ta saab ujumas käia, vahendas Japan Times.

Alguses soovis mees rentida ühel Singapuri lõunaranniku lähedal asuval kalli elamupiirkonnaga saarel Sentosa Cove'is terve suvemaja, kuid otsustas siiski, et 30 000 Singapuri dollarit, ehk umbes 21 000 USA dollarit ühes kuus üüri maksta on liiga palju. Nimelt tuleb mehel tasuda veel ka korteri eest, mida ta samas piirkonnas üürib.

Singapore Realtors Inc.-i kinnisvaramaakler Lester Chen, kelle poole rikas britt oma murega pöördus, rääkis, et küsis kõigepealt kliendilt, kas ta tahab koha rentida, kuna tema praeguses kodus on liiga vähe ruumi. 

«Mees vastas, et soovib lihtsalt basseini kasutada, kuna tema kodus olev suleti eriolukorra tõttu,» lisas Chen, kelle sõnul ei tohi ta oma kliendi nime avaldada.

Singapuris on COVID-19 eriolukorda pikendatud praegu 1. juunini ning karmid reeglid keelavad inimestel niisama õues liikumise. 

Suletud on ka kõik üldkasutatavad rajatised nagu spordi- ja jõusaalid. Lisaks on suletud kortermajades olevad basseinid ja lesilad.

Rikkumiste eest võidakse karistada trahv, vanglakaristuse või tööloa peatamisega.

Kuna tema klient tahtis kasutada ainult Bali-teemalises majas asuvat basseini, esitas Chen selle omanikule ka vastava ettepaneku.

Chen ütles, et kliendid soovivad küll järjest enam Sentosa Cove'is suvemaju rentida, sest seal on erabasseinide ja suletud aiad, kuid esimest korda tuleb tal teha tegemist tehinguga, kus soovitakse rentida vaid ühte osa pakutavast kinnistust. 

«Rääkisin omanikuga ja me leppisime kokku, et rendime basseini ja aia välja kahel tingimusel. Esiteks on see vaid kolmekuuline lühiajaline rent. Ja kui keegi teine soovib suvemaja tervikuna rentida, siis võime lepingu lõpetada,» sõnas Chen.

Mõlemad pooled allkirjastasid üürilepingu eelmisel pühapäeval. Ühes kuus maksab mees basseini rentimise eest 7000 USA dollarit. Kokku kolme kuu eest tuleb britil välja käia 21 000 dollarit. 

Kuigi maja ise on lukus, pääseb britt koos oma perega hoovi külgvärava kaudu. 

Suvemaja asub mehe korterist 10-minutilise kiirema jalutuskäigu kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles