Tanel Padari uus pruut on miljonär Andrei Korobeiniku ekskallim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahiti gala ETV telemajas
R2 Aastahiti gala ETV telemajas Foto: Viktor Burkivski

Rokkar Tanel Padar (31), kes suve lõpuks oma kauaaegsest tüdruksõbrast, modell Maria Portist (24) lahku läks ja siin-seal ohtral pummeldas, on taas naisemees.

Taneli südamesse on tee sillutanud Viljandist pärit neiu Kristel Mardisoo (23), kes varem olnud suhtes ansambli The Sun endise trummari Borkaga ja Rate.ee looja, miljonär Andrei Korobeinikuga (31), kirjutab Kroonika.

«Hetkel oleme Taneliga Hiiumaal puhkamas. Plaanime siin veeta mõnusa nädalavahetuse» kinnitab Tallinna Ülikooli tudeng Kristel, kes muu hulgas pürginud ka Kanal 2 ilmatüdrukuks.

Neiu sõnul on nende nii-öelda ametlik liit Taneliga alles värske - mõlemad on end läinud nädalal oma Facebooki kontol märkinud teineteisega suhtes olevaks.

«Meil on palju ühiseid sõpru ja tegelikult tunneme teineteist juba ammu, kuid tõsisemaks läks suhe pärast seda, kui Tanel oli naasnud oma reisilt Ameerikasse,» kirjeldab Kristel armuasjade kulgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles