VIDEO Autodest kümnete tuhandete dollariteni: USA juutuuber üllatas fänne eriti lahkete kingitustega

Elu24
Copy
Foto: CV/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

23-aastane David Dobrik on YouTube'is kuulsust kogunud nii oma vaimukate vlogide kui ka erakordselt suure südame tõttu. Viimast fakti kinnitab eile üles laaditud video, milles noor suunamudija teeb hädas olevatele fännidele uskumatuid kingitusi.

Nädala alguses palus mees enda jälgijatel anda teada koroonakriisi hammasrataste vahele jäänud inimestest. Arvati, et Dobrik saadab teiste staaride eeskujul inimestele veidi raha, ent mees sai hakkama hoopis suurema žestiga.

«Olen saanud palju sõnumeid koroona poolt mõjutatud inimestelt ja see sakib ning ma tõesti tahtsin leida viisi abiks olemiseks. Lõin käed EA-ga (videomängude tootja Electronic Arts - toim.) ja seda me just tegimegi,» lausus David Dobrik värskes videos. 

Dobrik on varemgi teinud oma sõpradele ja fännidele äärmiselt heldeid üllatusi, kuid midagi sellist pole tema vaatajad veel varem näinud. Dobrik kinkis oma jälgijatele iPade, Xboxe, PlayStationeid ja isegi uusi autosid. Osade suunas lennutas mees lendavaid taldrikuid, mille põhja kleebitud raha, ja mõningatel õnnetus saada isegi rahatšekk kümnele tuhandele dollarile! Videost on näha, et juutuuber kirjutas välja nii palju tšekke, et ühel hetkel said need lihtsalt otsa.




Slovakkiast pärit David Dobrik elab hetkel Los Angeleses. Algselt kogus mees tuntust videokeskkonas Vine, ent 2014. aasta lõpus alustas ta karjääri YouTube'is. Tal on kolm erinevat kanalit, millel on kokku üle 25 miljoni vaataja. David Dobriku eripäraks on see, et kõik tema videod on 4 minutit ja 20 sekundit pikad.

Aastal 2017 pälvis ta aasta Vloggeri auhinna. Aasta hiljem võitis Dobrik Streamy Awardsi auhinna ja lisaks nimetati ta väljaande PAPER Magazine üheks enim «lärmi» tekitavamaks sotsiaalmeedia isikuks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles