Kaisa Abner lajatas kuuma pesupildiga: eelistan iga kell ilusat tagumikku ilusale ajule (4)

Elu24
Copy
Kaisa Abner.
Kaisa Abner. Foto: Jüri Kartul

Bikiinifitnessi tegija Kaisa Abner (29) lajatas paljastava pildiga, millega pani paika suunamudijad, kes pidevalt enesearmastusest jahuvad.

Abner kirjutas: «Ma peaks siia vist lisama mingi eriliselt sügavamõttelise kuskilt rotti pandud tsitaadi, soovituslikult midagi naise kohta, kes on räigelt enesekindel või just ennast leidnud või miks mitte umbes midagi sellist, et ärge hinnake raamatut kaante järgi, vihjates, et ma tegelikult olen rohkem kui ainult blond ja minus on rohkem kui füüsiline keha, aga mina ei viitsi sellist mäda ajada. Kamoon, pildil on palja tagumikuga naine. Kui ta ei tahaks ennast näidata, siis palun tõmmaku püksid jalga. Aga vot ei tõmba.»

Fitnessikaunitar pilkas ka neid, kellel paljastavate piltide kohta alati midagi öelda on. «Kurat, sellise tagumiku ja keha peitmine peaks kriminaalselt karistatav olema. Kurat võtaks, ma olen kuum! Ja ma iga kell eelistan ilusat tagumikku ilusale ajule. Ja see, kas mul seda viimast on või mitte – keda huvitab, sest ega sa praegu pildilt seda ei otsi,» näitas ta kriitikutele koha kätte.

Vaata pilti!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles