FÄNNID NÖRDINUD ⟩ Demi Lovato tegeles väidetavalt küberkiusamisega

Elu24
Copy
Foto: Scanpix / Reuters

Internetist ei saa oma lollusi nii lihtsalt kustutada ja eriti raske on see staaride jaoks. Selle valusa õppetunni on nüüdseks saanud lauljatar Demi Lovato, kelle privaatse Instagrami konto fännid välja nuhkisid.«»

Nüüdseks kustutatud konto kandis nime @traumaqueen4eva. Konto haihtus esmaspäeva pärastlõunal ja seda ka vägagi mõjuval põhjusel. Nimelt polnud tegemist sugugi tavalise intiimseid klõpse täis Instagrami kontoga – Lovato tegeles seal hoopis küberkiusamisega. Noor lauljatar võttis sihikule oma kunagise parima sõbranna Selea Gomezi ja tegi kontol tema kohta mitmeid mõnitavaid postitusi.

Kuigi paljud fännid pole tahtnud karme süüdistusi uskuda, paistab internetis levivatel kuvatõmmistel tõepõhi all olevat. Lisaks fotodele on fännid suutnud kätte saada ka salvestuse kontolt tehtud videostriimist, milles Demi täies hiilguses üles astub. Lisaks jälgisid kontot ka mitmed prominentsed tegelased, seal hulgas laulja Sam Smith.

Väljaande Insider allika sõnul on staari esindajad kõik väited ümber lükanud. «Kurb, et inimesed leiavad aega teiste ründamiseks ajal, kui maailmal on vaja palju suurematele probleemidele keskenduda,» lausus allikas, kes vannub, et skandaalsete kuvatõmmiste näol tegemist on pelgalt fotomanipulatsiooniga.

Alles hiljuti tunnistas Demi Lovato, et tema ja Selena Gomez pole juba ammu enam sõbrad. «Kui kellegagi koos üles kasvate, siis tunnete alati nende vastu armastust. Me ei ole aga enam sõbrad,» rääkis ta Harper's Bazaarile antud intervjuus. «Armastan teda alati ja soovin kõigile ainult kõike paremat.» Muusik on eelnevalt öelnud, et nende sõprus sai läbi juba aastal 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles