KULLAFOND ⟩ Rohenäpu rõõm! 4 rahulikku maa- ja aiasaadet, mis tekitavad soovi sõrmed mulda ja nina lilledesse torgata

Elu24
Copy
«Aedniku aabits» saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi
«Aedniku aabits» saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi Foto: Kanal 2

Koroonakriis räsib meeleolu linnas ja maal, ent just seepärast pole paremat aega otsida sisemist rahu kodulähedastest tegevustest. Kanal 2 arhiiv VeebiTVs pakub rahutukstegevatele uudistele vahelduseks rahulikku ja muhedat vaatamist aiasaadete näol, mis igaühele midagi kõrvataha panemiseks pakub. Vaata kasvõi jutti ning haara märkmik, et oma aiaunistused paberil paika panna! Kõik saated on vaatamiseks tasuta üleval.

«Aedniku aabits» (2014-2017)

Saade, mis pakub kaasaelamist ja teadmisi nii algajatele, kui juba kogenud rohenäppudele. Kõik alates vajalikest näpunäidetest, nutikatest lahendustest, uudistoodetest kuni taimede hingeeluni ning aias kasutatava tehnikani välja. Kokku 87 osa – vaatamist jagub sügiseni välja!

«Aia- ja kodusaade» (2014-2015)

Mitmekülgne saade, kus fookuses nii peenrad ja taimed kui ka sisustusnipid, kust saab ideid nii tuppa kui ka suveaeda.

«Aiasaade» (2010-2014)

Eelmise saate eelkäija, mille esimesed osad küll juba 10 aasta tagused, ent nagu me teame, siis väärt nõu ja nipid ei vanane!

«Maaelu» (2019)

Saatejuht Jaanus Koort toob mulluses saates vaatajateni põnevaid lugusid ja uusi teadmisi maal toimuvast. Ta külastab põnevaid maapaiku üle Eesti ja kaeb, mida huvitavat tehakse kevadistel põldudel, kuidas aiad ilusaks teha ning kuidas talitada nii, et mets metsa ei läheks ja palju muud väärt teadmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles