Liikumispiirangute vastu protestinud mees suri koroonaviiruse tõttu

Elu24
Copy
Kuvatõmmis. Pildil: John W. McDaniel.
Kuvatõmmis. Pildil: John W. McDaniel. Foto: twitter.com/@stonecold2050

USAst Ohio osariigist pärit 60-aastane John McDaniel, kes nimetas kehtestatud liikumispiiranguid «täielikuks jamaks», suri koroonaviiruse tõttu.

McDaniel oli ka üks nendest, kes uskus, et kopsuhaigus COVID-19 on «poliitiline nüke», kirjutab Metro.

15. märtsil ründas ta Facebookis Ohio kuberneri Mike DeWine'i otsust kehtestada teatud piirangud, tõkestamaks viiruse levikut. «Kui see, mida ma olen kuulnud on tõsi, et DeWine kavatseb kõik baarid ja restoranid kinni panna, siis ma ütlen, et see on täielik jama!»

«Tal pole selleks mingisugust õigust. Kui sa oled paranoiline, siis ära mine välja. Küll aga ei tohiks see takistada teistel oma elu elamast. See hullumeelsus peab lõppema!»

Briti väljaanne Metro kirjutab, et vaid mõned päevad varem kirjutas McDaniel oma sotsiaalmeedia lehele, et riigis liialdatakse selles osas, kui ohtlik koroonaviirus tegelikult on. «Kas kellelgi on siin julgust öelda, et COVID-19 on politiiline nüke? Küsin lihtsalt sõbra jaoks. Tõestage mulle vastupidist.»

Mehe Facebook on nüüdseks kustutatud, kuid kõnealused positused ringlevad erinevatel internetisaitidel jätkuvalt. 

60-aastasest John McDanielist jäid maha abikaasa ja kaks last. McDaniel oli ühtlasi ka esimene inimene Marioni maakonnast, kes suri koroonaviiruse tõttu. 

;

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles