Louis Vuitton müüb karantiinis rikastele spordivarustust, mis maksab meeletult palju!

Elu24
Copy
Naine tühjal Dublini tänaval hüppenööriga trenni tegemas.
Naine tühjal Dublini tänaval hüppenööriga trenni tegemas. Foto: Reuters/ScanPix

Kui usaldada oma füüsiline vorm Louis Vuittoni kätte, jääb küll lihtne valik - kas paksuks või vaeseks!

Korteris elavatel inimestel on kahtlemata keeruline aeg. Kui tuled niisama välja liigutama, võib tulla patrull ning su koju saata. Kuidas koduseinte vahel aga vormi hoida? Ikka trenniga.

Seda silmas pidades on luksusbränd Louis Vuitton välja lasknud trennivahendite seeria, kirjutab LadBible. Kindlasti võtab paljudel suu lahti nende luksuslik välimus. Valikus on näiteks 3-kilosed elegantse kujuga hantlid ja stiilne LV logoga hüppenöör. Miks mitte?

Siin tuleb aga ette üks suur - rõhutan, suur - takistus. Luksusbrändile kohaselt on selle kerge trennivarustuse hind meeletu. Pealegi ei näe keegi Sind isegi neid kasutamas, sest karantiin on!

Vuitton küsib oma hantlite eest nimelt 1850 eurot! Selline metsik hind on neil vähemalt meie lähimas müügiosakonnas Soomes.

Hantlid
Hantlid Foto: www.louisvuitton.com

Lisaks on juba varem välja lastud ka hüppenöör. Selle eest küsib luksusrõivaste firma kõigest 455 eurot. Maailma mastaabis võib ka hind kõikuda. Näiteks on USAs nimetatud hantlite hinnaks koguni 2600 dollarit. Meie lähtume aga Soome hindadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles