ÕNNEPISARAD Vene diiva Alla Pugatšova puhkes sünnipäevaüllatuse peale nutma

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis / Instagram

Venemaa superstaar Alla Pugatšova tähistas kolmapäeval, 15. aprillil 71. sünnipäeva. Abikaasa Maksim Galkini korraldas diivale sel puhul eriti armsa üllatuse.

Alla Pugatšovat ootasid sünnipäeva hommikul kööki astudes ees suur hulk lilli ja uhke tort. Kõlmata ei jäänud ka sünnipäevalaul, mida esitasid kaksikud Garri ja Jelizaveta. Lauljatar oli üllatusest nii liigutatud, et puhkes lausa nutma!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С днём рождения, любимая!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

2014. aasta aprillis sai estraaditäht Alla Pugatšova surrogaatema abil sündinud kaksikute Garri ja Jelizaveta emaks. Lapsukeste isa on Pugatšovast 27 aastat noorem humorist ja saatejuht Maksim Galkin, kellega ta pärast pikka kuramaaži abiellus ning Moskva-lähedasse Grjazi külla püstitatud, kümneid miljoneid eurosid maksvasse naeruväärselt toretsevasse lossi kolis.

Alla on Venemaa üks ikoonilisemaid estraaditähti, kes tegi oma karjääri vältel koostööd paljude heliloojate ja artistidega üle kogu maailma. Pugatšova on saanud meeletul hulgal erinevaid auhindu ja tunnustusi. "Elavaks legendiks" nimetatud lauljannat on korduvalt pärjatud aasta parimaks lauljatari tiitliga. 5. märtsil 2009 teatas ta, et lõpetab kontserditegevuse lauljana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles