Eesti muusikute koorekiht koguneb muusikaauhindade galale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines
Ines Foto: promo


2. veebruaril esinevad Eesti Muusikaauhinnad 2012 galakontserdil eelmisel aastal enim ilma teinud artistid.

Erishow’ga astuvad üles Getter Jaani, Liis Lemsalu, Ines, Outloudz, Terminaator, Ewert Sundja and The Two Dragons jt. Tuntuimad eesti artistid ning meie muusika- ja meelelahutustööstuse eliit on kohal, et osaleda auhinnatseremoonial.

Sel korral end suurelt üles ehitav muusikaauhindade gala on enda meeskonda võtnud Eesti kontserdi- ja teleteostuse tipud. Show kontsertproduktsiooni juhib ProLab, kelle meeskond seisab suurimate Õllesummeri ja lauluväljakul toimuvate välisartistide erishow’de taga. Auhinnatseremoonia teleülekande eest vastutab Eesti keeruliseimate ja mahukaimate teleülekannete taga seisev Ove Musting meeskonnaga.

Iga artisti esinemist saadab eriproduktsioon, mida viidi eelmisel aastal edukalt saja tuhande televaatajani Koit Toome, Metsatöll versus Zetod ja Tanel Padari esinemistel.

Galakontserdist võtavad kohapeal osa mitusada eesti muusikatööstuse -ja meedia esindajat, kõik artistid ja nende meeskonnad, meelelahutuse tuntuimad tegijad. Lisaks müüakse Piletilevi ja Ticketrpro vahendusel 500 piletit esinevate artistide fännidele või huvilistele, kes tahavad kohapeal showd jälgida.

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu iga-aastasel auhinnatseremoonial pärjatakse parimaid eesti artiste, kes lasid eelmise aasta jooksul välja albumi või tootsid muusikavideo. Valiku teeb 160-liikmeline muusikaga seotud eluvaldkondade esindajatest koosnev žürii. Auhinnad jagatakse kätte 14 kategoorias, pluss eriauhind Panus Eesti Muusikasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles