Paul McCartney soovib osta ülikallist õlimaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney
Paul McCartney Foto: Reuters / Scanpix

Sir Paul McCartney jõllitab oma lemmikmaali, et unustada kibe lahutusprotsess ning soovib teraapilise mõjuga teose ära osta.

Eksbiitel, kellel on endiselt käimas lahutusprotsess eksabikaasast, Heather Millsist, külastab regulaarselt Londoni Kenwood House´i kunstigaleriid, et vaadata 17.sajandil Jan Vermeeri poolt loodud õlimaali «Kitarrimängija», vahendab Femalefirst.

«See maal, millel teismeline tüdruk sõrmitseb kitarri, on Paulile saanud kinnisideeks. Ta kasutab galeriid varjupaigana lahutuse ajal. Tihtipeale veedab ta maali vahtides enam kui 40 minutit,» ütles lähedalseisev isik.

McCartney huvi maali vastu on tõesti suur, sest ta on pöördunud ka selle omanike poole, et umbkaudu 50 miljonit naela ehk pea miljard krooni maksev kunstiteos ära osta, kuid seniajani on omanikud staari pakkumistest loobunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles