Isegi Ronaldo kahvatub: endisel Brasiilia jalgpallitähel on ülikihvt sikspäkk

Elu24
Copy
Endine Brasiilia vutitäht, 45-aastane Zé Roberto püsib hiilgavas füüsilises vormis.
Endine Brasiilia vutitäht, 45-aastane Zé Roberto püsib hiilgavas füüsilises vormis. Foto: Richard Callis/imago/Fotoarena/SCANPIX

45-aastane Brasiilia jalgpallistaar Ze Roberto riputas putsad varna alles kaks aastat tagasi. Trenniisu on mehel aga säilinud tänaseni.

Brasiilia vutikoondises end tuntuks mänginud Roberto avaldas mõned päevad tagasi Instagramikontol suurt tähelepanu pälvinud foto, mida jagas ka teiste seas pallivõluri endine koduklubi Müncheni Bayern.

Pildil vaatab vastu läikiva sikspäkiga mees, kelle kõhulihased teevad silmad ette isegi aeg-ajalt oma kehailuga poosetava Cristiano Ronaldo vatsamusklitele.

Fotojäädvustuselt vastu vaatavaid rasvaprotsendituid lihaseid ei ole kindlasti võimalik saada ilma toitumist jälgimata ning ilma igapäevase sihikindla treenimiseta.

Praegu Brasiilia kõrgliiga klubis Palmeirases nõunikuna töötav Ze Roberto ütles: «Mul pole pahesid. Ma ei joo alkoholi, ei suitseta, söön tervislikult ja magan hästi.»

«Tõenäoliselt on need faktorid ka põhjuseks, miks ma nii kaua profijalgpalluri elu elasin,» lisas 43-aastaselt sportlaskarjääri lõpetanud brasiillane.

Ze Roberto esindas Brasiilia rahvuskoondist 84 korda ja võitis kahel korral ka Lõuna-Ameerika meistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles