SEEBIOOPER ⟩ Brasiilia vutitäht Neymar saab endale «kasuisa», kes teda lapsena fännas

Elu24
Copy
Brasiilia vutitähe Neymari ema Nadine Santos (paremal) käesoleva aasta veebruaris poja sünnipäevapeole saabumas.
Brasiilia vutitähe Neymari ema Nadine Santos (paremal) käesoleva aasta veebruaris poja sünnipäevapeole saabumas. Foto: ZAKARIA ABDELKAFI/AFP/Scanpix

Brasiilia pallivõlur Neymar sattus paar nädalat tagasi skandaali, kui karantiinitingimustes avaldas endast sotsiaalmeedias fotod, kus ta on suure seltskonnaga rannavõrkpalliväljakul. Neymar selgitas, et võrguplats asub tema koduhoovis.

Nüüd on Neymar taas maailma spordikõmumeedia huviorbiidis, sest tema 52-aastasel emal Nadine Goncalvesil on endast 30 aastat noorem poiss-sõber Tiago Ramos, kellest võib saada vutistaari kasuisa. Neymar ise on Ramosest kuus aastat vanem, pallitaltsutajal on vanust 28 aastat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inexplicável ❤️

A post shared by Tiago Ramos 🇧🇷🇪🇸🇺🇸🇵🇹🇫🇷🇲🇦 (@tiagoramoss) on

Ramos avaldas Instagramis foto, kus ta on koos Goncalvesiga. Neymar kommenteeris fotot: «Ole õnnelik, ema! Armastan sind!»

Pariisi Saint Germaini jalgpalliklubis mängiva Neymari ema läks jalgpalluri isast Wagner Ribeirost lahkus 2016. aastal pärast 25-aastast abielu.

Näib, et Neymar on potentsiaalse uue pereliikme soojalt vastu võtnud, sest poseeris sõbralikult koos Ramosiga juba jaanuaris. 

Põnev fakt on see, et Ramos oli tulihingeline Neymari fänn juba enne seda, kui ta vutikuulsuse emaga käima hakkas. 2017. aastal postitas Ramos Instagrami:

«Neymar, sa oled fantastiline. Ei suuda selgitada, mida tähendab olla sinusuguse kuti fänn. Kui näen sind mängimas, olen isegi motiveeritud. Loodan, et loeme kunagi seltsis seda sõnumit, olen su vend ja mängime koos.»

Kuigi päris vendasid pole meestest saanud, on nad ikkagi peaaegu sugulased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles