Miljonärist kallima leidnud Elisa Kolk pole eksmehega suhteid lõpetanud: me ei saa enam füüsiliselt kokku (1)

Elu24
Copy
Lauljatar Elisa Kolk pole suhteid eksmehe Vahur Valgmaaga lõpetanud.
Lauljatar Elisa Kolk pole suhteid eksmehe Vahur Valgmaaga lõpetanud. Foto: Elu24 kollaaž/Instagram/Eero Vabamägi/Postimees

Lauljatar Elisa Kolk tegi hiljuti ametlikuks suhte 25 aastat vanema ärimehe Indrek Rahumaaga. Nüüd andis Kolk aga välja uue singli, mille on produtseerinud eksmees Vahur Valgmaa. Kas see tähendab, et endistel elukaaslastel õnnestus sõbralikult lahku minna?

Valgmaa ja Kolk leidsid teineteist 2015. aastal, kui viimane oli alles 17-aastane. 16 aastat vanem muusikaprodutsent Valgmaa kirjutas lauljatarile Eesti Laulu võistluslaulu «Superlove», millega ta konkursil kolmanda koha sai.

Aasta tagasi hakati aga sahistama, et Kolk on leidnud enda kõrvale Valgmaast veel üheksa aastat vanema kallima, ärimehe Indrek Rahumaa. Kui möödunud sügisel jäi lauljatar veel suhet kommenteerides lakooniliseks, siis märtsis postitas ta Instagrami esimese ühise pildi.

Üllatuslikult pole lõppenud aga Valgmaa ja Kolgi muusikaline koostöö, kuna sel nädalal tuli välja nende ühine singel «Real Girls». Valgmaa on laulu kaasautor ja produtsent.

«Kallid sõbrad, olen nii kaua oodanud, et saaks midagi uut välja lasta ja siin see on,» rõõmustas Kolk uue singli üle ning pühendas selle kõigile armsatele ja tugevatele naistele. «Ma olen nii õnnelik, et saan seda teiega jagada,» lisas lauljatar, kelle artistinimi on Elysa.

Valgmaa selgitas Elu24-le, et tema suhe Kolgiga on lahkuminekust saati mõnevõrra muutunud. «Me ei saa enam füüsiliselt kokku, aga lindistasime mitmeid väga häid lugusid ja mõned neist tulevad nüüd välja,» ütles ta.

Kuula uut singlit!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles