Koroonaviirusesse nakatunud Briti peaminister Boris Johnson pääses haiglast koju

Elu24
Copy
Briti peaminister Boris Johnson
Briti peaminister Boris Johnson Foto: Reuters/ScanPix

Koroonaviirusesse nakatunud Briti peaminister Boris Johnson (55) sai haiglast koju. Johnsoni sõnul võlgneb ta oma elu meedikutele, vahendab The Sun.

Briti peaminister teatas pärast intensiivravist pääsemist oma esimeses avalduses, et on meedikutele väga tänulik. «Ma ei suuda neid piisavalt tänada. Ma võlgnen neile oma elu.» 

The Sun vahendab ka, et kuigi peaminister pääses haiglast välja, ei naase ta arstide soovitusel kohe tööle tagasi.

Johnsoni kihlatu Carrie Symonds (32) kirjutas samuti Twitteri vahendusel, et ei suuda samuti suurepäraseid meditsiinitöötajaid piisavalt tänada. 

«St Thomase haiglatöötajad on imelised! Ma ei suuda teile kunagi selle eest tasuda ning jään teile igavseks tänu võlgu,» lisas ta.

Johnson teatas positiivsest koroonatestist 27. märtsil Twitteris. «Olen nüüd üksinda isolatsioonis, aga jätkan valitsuse juhtimist viirusega võitlemisel videosilla vahendusel,» lubas poliitik.

Möödunud nädalavahetusel, nädal pärast positiivset testi, pidi ta Downing Streeti karantiinist lahkuma, kuid kinnitas videosõnumis, et tal on endiselt palavik ja seetõttu jääb ta isolatsiooni.

Johnson viidi eelmisel pühapäeval püsivate sümptomite tõttu Londonis asuvasse St Thomase haiglasse, kuid esmaspäeval mehe tervis halvenes ning ta viidi intensiivi.

Intensiivraviosakonnast sai ta välja neljapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles