UUS LAUL ⟩ Nublu tuli välja värske loo ja eriti «jõhkra eelarvega muusikavideoga» (1)

Elu24
Copy
Tallinna Lauluväljak, 09.08.2019
Wagwan Festival 2019

Wagwan is the hottest festival this summer, bringing world-famous hip-hop & reggae stars to the Song Festival Grounds.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Tallinna Lauluväljak, 09.08.2019 Wagwan Festival 2019 Wagwan is the hottest festival this summer, bringing world-famous hip-hop & reggae stars to the Song Festival Grounds. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev

Eesti populaarseim räppar on «üllatusmunadeks» oma uude muusikavideosse sebinud ka paar päris ootamatut nägu.

Nublu eile välja tulnud uus lugu «Croissantid» paneb laulu sisse ilmselt paljude mõtted, kes on juba kuu aega oma kodus lõksus istunud. Tatranappus, kinni pandud poed, eraldatus...

Kõik see võiks ju kõlada suisa süngelt - aga ärge laske end eksitada. Lugu on muudetud tõeliseks bangeriks eriti kaasahaarava ja meeleoluka biidiga. Samuti lubatakse, et muusikavideo tegemiseks kulus «jõhkralt» raha.

Humoorikamaks teeb selle kõik ka koomik Mattias Naan. Tema kehastab raadiohäält, kelle karantiinilugude võistlusele «Croissantid» esimese demona saabub. Kuklasse kõlava jääva meloodia taga on DJ Qrx ehk Edgar Kurgs.

Lisaks ilmub videos «üllatusmunana» ka legendaarne Eesti laulja... Ei ütle, kes! Näevad need, kes vaatavad video lõpuni. 

Loo live-esitusega on muidugi fännidel vaja natuke oodata. «Nublu järgmised planeeritud esinemised on 23. juunil Pühajärve Jaanitulel, 4. juulil SUME Festivalil ja 10. juulil Beach Grindil,» lubab pressiesindaja Liisa Lahtmets. Loodame parimat!

Vaata eriti jõhkra eelarvega videot!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles