Suvel lahutanud Mai Palling sai uue elukaaslasega lapse

Elu24
Copy
Mai Kangro (varem Mai Palling).
Mai Kangro (varem Mai Palling). Foto: Dmitri Kotjuh

Elu24 andmetel on teleajakirjanik Mai Palling saanud lapse miljonär Margus Kangroga. Pikaaegsed abikaasad Mai ja Kalle Palling lahutasid abielu eelmisel suvel.

Teleajakirjanik Mai Palling (33) lahutas küll eelmisel suvel endise riigikogulase Kalle Pallinguga (35) abielu, kuid Elu24 allikate andmeil on Mai nüüd lapse saanud uue elukaaslase, Viru Keemia Grupi ühe omaniku Margus Kangroga (46).

Kuigi Mai säras ka ise varem ETV ekraanil, on ta juba mõnda aega lasknud noortesaadet «Nova» juhtida hoopiski teistel. Elu24 küsis Mailt lapseootuse kohta kommentaari juba mitu nädalat tagasi, kuid naine on sel teemal vaikinud.

Mai ja Kalle Palling teatasid eelmise aasta juuli viimasel päeval, et lahutavad abielu ja vaid nädal hiljem nähti Maid Estonia restorani hooaja avaüritusel koos Margus Kangroga, kellega naine tutvus eelmisel aasta suvel Viru Keemia Grupi sõpruskonna peol.

«Kui me Maiga veidi enam kui 11 aastat tagasi kohtusime, oli see nagu puuga pähe saamine. Me ei olnud kunagi midagi sellist kogenud – see tunne, et sa oled nõus kellegagi minema kasvõi maailma otsa, mis sest, et päris täpselt ju veel ei teadnudki, kes me ise oleme ja kuidas meie tulevik olema saab. See oli see tõsine, pöörane, kirglik ja päris armastus,» kirjutas Kalle Palling toona Facebookis.

Kalle Palling on juba mõnda aega olnud suhtes ehtekunstnik Birgit Skolimowskiga. Paar tutvus moekunstnik Kristina Viirpalu ja ettevõtja Even Tudebergi pulmas.

ETV saatejuhtide jõuluüllatusena salvestatud «Aisakella» video filmimisel kandis Mai Palling aga suurt ja avarat kleiti.

Mai Palling ERRi jõululaulu videos.
Mai Palling ERRi jõululaulu videos. Foto: Kuvatõmmis ERRi videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles