VERINOOR KOOPIA ⟩ Arnold Schwarzeneggeri salalaps läheb iga päevaga üha enam isa nägu

Elu24
Copy
Foto: PA Wire/PA Images / Scanpix

Arnold Schwarzeneggeri vallaspojast on saanud Austria päritolu Hollywoodi staari ja California osariigi endise kuberneri ehtne koopia.

22-aastane Joseph Baena jagas sotsiaalmeedias pilti, mis paneks ka kõige andunuma "Terminaatori" fänni korraks silmi kissitama. Noormees on isast eeskuju võttes kasvatanud endale korraliku musklimäe, mida ta interneti vahendusel suurima rõõmuga demonstreerib.

Värskel klõpsul meenutab Joseph hirmsasti Arnoldit ajast, mil too veel jõuspordiga tegeles. Nimelt sai Arnold Schwarzenegger sai esmalt tuntuks hoopis kulturistina ning talle kuulub lausa seitsmekordne Mr. Olympia (1970–1975 ja 1980) tiitel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Schwarzeneggeri vallaslaps sai avalikuks, kui Los Angeles Times 16. mail 2011 avaldas artikli, et 14 aastat tagasi sünnitas Guetamalast pärit majapidajanna poja, kelle isa on Arnold Schwarzenegger.

Baena töötas rasedana Schwarzeneggeri ja ta naise majapidamises, hoolitsedes ka nende kolme lapse eest. Nende poeg Joseph sündis 2. oktoobril 1997. Maria Shriver sünnitas mõned päevad varem Schwarzeneggeri neljanda lapse ehk poeg Christopheri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles