VIDEO ⟩ Sellised jälgid tingimused valitsevad koduses narkolaboris

Elu24
Copy
Kodune narkolabor.
Kodune narkolabor. Foto: PPA

Politsei- ja Piirivalveamet avaldas video, mida iga päev ei näe. Kurjategija oli karantiiniaegset «tööta kodust» soovitust tõsiselt võtnud.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre jagas Twitteris harukordset videot. See on filmitud eramajast avastatud ülikeerukast narkolaborist.

«Ühe narkolabori lõpp,» selgitas Tambre. «Enne kui mingit narkootilist ainet suhu, veeni või ninna pistad mõtle, kes ja millistes tingimustes selle aine kokku segas,» pani Tambre inimestele südamele.

Kurikaela enda loodud tingimused on kahtlemata heaks mõnuainete vastaseks mõjutustööks. Eesti Politsei jagas videot samuti, kommenteerides: «Üks mure vähem!»

Naljahammastest kodanikud hindasid, et kurjategija on «tööta kodust» soovitusest eeskuju võtnud. «Ettevõtja hing, ma ütleks, startup'i atmosfäär,» ironiseeris üks.

Mõne päeva eest kommenteeris Tambre ERRile, et narkokaubanduse saatus on sarnane muu majandusega. Langust ei väldi needki kurjategijad.

«Täna ei ole Eestis pidusid, suuri üritusi ja inimesed ei tarvita enam nii palju narkootilisi aineid,» selgitas Tambre. «Need, kes ei ole täna sõltuvuses, pigem tarvitavad alkoholi või ei tarvita üldse midagi.»

«Need, kes on sõltuvuses, nemad pigem otsivad praegu alternatiive,» lisades, et piiritagused kaubad hakkavad otsa saama, vaid kergemaid psühhotroope levib veel sarnaselt tavaolukorrale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles