Elu24 alustab uue kontserdisarjaga: vaata, kes esimesena lavale astuvad!

Elu24
Copy
Foto: eestimuusika.ee

Juba sel reedel lööb Elu24 käima uue koostööprojekti, mis peaks eriti suurt rõõmu valmistama kõikidele muusikafännidele üle kogu Eesti.

Uus kontserdisari kannab nime Eesti Muusika Live! Koostöös RGB Baltic OÜ-ga hakkavad iga nädala reedel, laupäeval ja pühapäeval toimuma virtuaalkontserdid ning nii kuni mai lõpuni välja. Ülekandeid saab jälgida veebisaidil eestimuusika.elu24.ee ja piletiraha maksma ei pea. Kes tunneb aga, et soovib artiste siiski toetada, saab kontserdi toimumise vältel saata SMS-i vastavale lühinumbrile.

Otsa teevad lahti:
10.04 – STEFAN
11.04 – INGER
12.04 – Laura Duo (Laura Põldvere)

«Kavatsen teha ägeda live'i, kus ma laulan nii enda kui ka teiste laule, mis mulle isiklikult väga meeldivad,» lausus Eesti Laul 2020 finalist Stefan Airapetjan. «Mind saadab kitarril minu hea sõber Frederik Küüts, kellega hoiame loomulikult turvalisuse mõttes distantsi. Kuna tegemist reedega, siis proovin peo käima saada.»

Kontserdid algavad kell 20.00 ja kestavad 45 kuni 60 minutit. Kontserte tehes peavad korraldajad kinni Terviseameti soovitustest ja Vabariigi Valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond. Praeguse 2x2 reegli tõttu eelistatakse programmi esimeses pooles sooloartiste või duosid ja tagatakse kohapeal nõuetekohane töökorraldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles