Täpp selgitab: kuidas ma Stippar-Marcoga suudlesin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaadreid TV3 saate «Õhtusöök viiele» võtetelt
Kaadreid TV3 saate «Õhtusöök viiele» võtetelt Foto: TV3

Staarreporter Mari-Leen Albers ehk Täpp räägib oma blogis põhjalikult ja lõplikult lahti loo, mille kohaselt ta kunagi Strippar-Marcoga suudles.

«Aastatetagune lugu, mis oli nüüd välja koogitud kuskilt karup*rsest, sest originaallugu pole enam aastaid internetiavarustes üleval, sest teatavasti Trend24 ei tooda enam ammu lugusid.

Ajakirjaniku sõnade kohaselt olevat mina öelnud, et Marco suudlemisoskus vajab lihvimist, kuid temast võiks saada Maarjamaa parim suudleja. See lause polnud mitte kuskil minu tsitaadina kirjas, aga mulle topiti see suhu, nagu mina oleks seda öelnud. Võimalik, et ma mainisin, et lihvimisoskust on vaja, aga, et temast parim suudleja saaks... vaevalt.

Suudlus ise juhtus mitme aasta eest ühel peol, kus ma naljaviluks tahtsin teada, kas Marco lõug logiseb suudlemise ajal või ei. Nagu keegi meist poleks olnud noor ja suudelnud suvalist inimest. Ainult et meie täiesti mõttetust suudlusest tehti lugu. Eri asi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles