9. aprill: Kaljukitsel tekib raskusi vastassooga suhtlemisel, Sõnn peaks äriasjad pausile panema

Naine
Copy
Foto: Pexels

Vaata, millised sõnumid on tähtedel sulle tänaseks.

Jäär

Sinu kõrvu jõuab lausa uskumatu info. Võib olla nii, et ulmelisena kõlav jutt osutub tõeks, ent loogilisena näivad asjad ei ole õiged.

Sõnn

Kodus tegutsemiseks, ka millegi ümber korraldamiseks on aeg soodne, ent äriasjade ajamisest võiksid puhata. Rahaasjad ei suju hästi.

Kaksikud

Võid tunda, et kallim hoiab kuidagi omaette, sa ei oska talle õigesti läheneda, suhtlus jääb soiku. Anna talle hingamisruumi.

Vähk

Sul on kohustusi, mida pead vajalikuks seada lõbutsemise ees esikohale. Võib-olla on vaja ära õiendada ammused võlad.

Lõvi

Vajad sõpra, kellega saaksid segamatult ja häbitundeta rääkida. On keerukaid teemasid, mida tunned vajadust kellegagi jagada.

Neitsi

Kodurahu võib rikkuda asjaolu, et sa ei suuda end töömõtteist välja lülitada. Ketrad oma peas muremõtteid, see muudab sind tusaseks.

Kaalud

Keegi võib sulle moraali lugeda. Ehk tundub mõnele vanemale sugulasele, et sa võtad praegust olukorda kuidagi liiga kerglaselt.

Skorpion

Sa ei taha oma rahakotiraudu kuigi kergesti avada, nii valid kõige odavamaid kaupu. Need ei pruugi olla kuigi vastupidavad.

Ambur

Ehk muretsed kohustuste pärast, mis tunduvad sulle rasked. Võid tunda, et kallim ei mõista sind. Ehk oled oma mõtteid liiga vähe avaldanud?

Kaljukits

Tunned vastassooga suhtlemisel ebakindlust. Oled kuidagi kohmetu ega tea, kuidas vestlust alustada. Proovi elu vabamalt võtta.

Veevalaja

Rahaasjad vajavad tähelepanu. Võimalik on uus koostööpakkumine ja sissetuleku suurenemine, ent ka mõne tööotsa lõpp.

Kalad

Vanemate lähisugulastega on raske ühist keelt leida. Nad lihtsalt näevad maailma teistsuguse pilguga kui sina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles