LUGEJA VIDEO ⟩ Droonilt pahandada saanud poisid pidid ühe sõbra minema saatma (6)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy

Elu24 lugeja sai pildile ja videole olukorra, kus Tallinnas Pikakari rannas politsei droonidega noorte korvpallimängu katkestas. Samuti aeti mehitamata õhusõidukiga laiali kolmene lastepunt. Vaata videot!

Lugeja sõnul mängisid vene noormehed Pikakari ranna korvpalliväljakul palli, kui droon nende kohale sõitis ja korraldusi andma asus. Kuna noored ei teinud sellest välja, tulid kohale kaks politseinikku, kes korvpallimängu katkestasid.

Politsei kutsus drooni abiga kossumängijad korrale.
Politsei kutsus drooni abiga kossumängijad korrale. Foto: Elu24 lugeja
Kuna noored ei võtnud drooni kuulda, läksid politseinikud ise kohale ja vestlesid noormeestega.
Kuna noored ei võtnud drooni kuulda, läksid politseinikud ise kohale ja vestlesid noormeestega. Foto: Elu24 lugeja

Seejärel lendasid droonid rannas ringi ning jõudsid ka kolmese poistepundi juurde. Kuna praegu tohib liikuda vaid kahekesi, olid lapsed sunnitud drooni jutu peale ühe poisi eemale ajama.

Kuna droon keelas lastel kolmekesi liikuda, pidi üks poiss teisel pool teed ootama.
Kuna droon keelas lastel kolmekesi liikuda, pidi üks poiss teisel pool teed ootama. Foto: Elu24 lugeja

Tallinna munitsipaalpolitsei amet teatas täna pärastlõunal, et alates tänasest kasutatakse Tallinnas droone, et rahvale eriolukorra nõudeid meelde tuletada. USS Security droonid on varustatud kaamera ja valjuhääldiga, mis teavitab inimesi eesti, vene ja inglise keeles koroonaviirusest tingitud eriolukorrast ning palub 2+2 reeglit järgida.

«Drooni hakatakse igapäevaselt kasutama Tallinna parkides, randades ning linnalähedastes populaarsemates sportimis- ja jalutuskohtades, samuti parkmetsades ja rabaaladel,» seisis munitsipaalpolitsei teates.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles