Noor laulja kahtlustab Urmas Paeti kampsunivarguses: palun ära kaelust välja venita

Elu24
Copy
Kas eurosaadik Urmas Paet näppas Jüri-Saimon Kuusemetsa kampsuni?
Kas eurosaadik Urmas Paet näppas Jüri-Saimon Kuusemetsa kampsuni? Foto: Elu24 fotomontaaž/Remo Tõnismäe/Madis Sinivee/Postimees

Staarisaates osalenud noorpoliitik Jüri-Saimon Kuusemets avaldas Instagramis kahtlust, et eurosaadik Urmas Paet on talt kampsuni ära näpanud.

Lapsena mitu korda «Laulukarusselli» võitnud Kuusemets meenutas, et kohtus Urmas Paetiga mõnd aega tagasi Kirde-Prantsusmaal Strasbourgis, kus asub Euroopa Parlament. Paet olevat tundnud huvi Kuusemetsa musta kampsuni vastu, millel oli peal kiri «ROMANTIK».

«Ühel mitte nii äreval ajal, enne pimedat karantiiniaega, tuli siis härra Paet Strassus vastu ja küsis, kust ka tema omale pildil oleva kampsuni saaks. Muigasin natuke ärevalt, sest olin selle ise teinud ja kaks romantikut oleks juba liiast,» jutustas Kuusemets, kes kandideeris mõne aja eest sotside nimekirjas riigikokku.

Pühapäeval avastas 22-aastane laulja, et Paetile silma jäänud kampsun on kadunud. «Urmas, ma loodan, et see istub sul hästi seljas, ära lihtsalt palun kaelust välja venita,» andis ta mõista, et kahtlustab Paeti erilise riideeseme näppamises.

Vaata pildilt, millisest kampsunist käib jutt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles