Kuhu sa vaataksid, kui selline naine naaberaias peesitaks?

Elu24
Copy

Suurbritanniast pärit modell Dannii Harwood jagab Instagramis särtsakat pilti. «Tavaline riietus aias olemiseks,» teatab ta. Vaata ka pilti!

Nimelt sõnab modell, et ta on esimene naine Suurbritannias, kes on tänu OnlyFans veebilehele miljonäriks saanud. Naine postitab sinna leheküljele seksikaid pilte ning täidab oma fännide kõige... salajasemaid soove. 

OnlyFans lehekülge võib kirjeldada ka kui täiskasvanutele mõeldud Instagrami, kus kuutasu eest on võimalik oma lemmikutel silma peal hoida.

Elu24 kirjutas Danniist juba 2019. aastal ning siis avaldas naine, et erinevate fetišitega inimesed saadavad talle tihti veidraid palveid, mille eest on kõik nad nõus tasuma ka korralikku summat.

Ta rääkis Wales Online väljaandele ühest konkreetsest kliendist, kelle fetišiks on juuksed ning kes tahtis, et Dannii filmiks minuti pikkuse video sellest, kuidas ta oma juukseid katsub.

«Riides, ei mingit siivutut juttu, lihtsalt vaatasin kaamerasse ja ütlesin ta nime, samal ajal kui ma sõrmedega läbi oma juuste käisin,» meenutas Dannii.

«Inimesed maksavad palju raha asjade eest, mida nad internetist tasuta ei leia.»

2019. aastal teenis ta kuus ligi 40 000 naela ehk ligi 43 714 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles