MEEMIMEISTRID HOOS ⟩ Kuninganna Elizabeth II kandis telepöördumise ajal rohelist kleiti... ja internetis läksid asjad käest

Elu24
Copy
Briti kuninganna Elizabeth II tegi pühapäeval haruldase telepöördumise.
Briti kuninganna Elizabeth II tegi pühapäeval haruldase telepöördumise. Foto: Scanpix/AFP

Briti kuninganna Elizabeth II tegi pühapäeval haruldase telepöördumise, kus tänas kõiki tervishoiutöötajaid ning kutsus rahvast üles ühiselt panustama. 93-aastane kuninganna kandis esinemise ajal rohelist kleiti ning loomulikult ei jätnud internetirahvas juhust kasutamata...

Harper's Bazaar vahendab, et kõik algas, kui kirjanik ja karikaturist Peter Chiykowski nimetas kuninganna kleiti «täiuslikuks Photoshopi peibutiseks».

Nimelt kasutatakse n-ö rohelist tausta palju filmitööstuses, kus arvuti abil (CGI - Computer Generated Imagery) luuakse visuaalefekte. Sama hästi sobib roheline värv ka Photoshopi ekspertidele, sest sellele on lihtne midagi muud peale töödelda.

Chiykowski, kelle Twitteri kasutaja kannab nüüd nime «Peter Chiykowski respects the Queen, I promise» (Peter Chiykowski austab kuningannat, ma luban - toim, ingl k), kirjutas: «Soovin tänada kuningannat selle kuningliku pöördumise eest, pakkudes rahvale praegusel ajal midagi, mida ta hetkel väga vajab.» 

Oma säutsu juurde lisas ta töödeldud pildi, millel kuninganna roheline kleit on asendatud värvilise kleidiga, millel on peal kass.

Kuid sellega polnud karikaturist veel lõpetanud. Oma järgmise postituse juurde kirjutas ta: «Okei, 2020. Teeme interneti katki.»

Loomulikult oli see vaid aja küsimus, mil ka teised naljahambad Chiykowskiga liituvad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles