Maailmarändur Liza Linnul on üllatav põhjendus, miks teda kodus passimine ei häiri

Elu24
Copy
Maailmarändur Liza Lind pole koroonakriisist üldse nii häiritud, kui arvata võiks.
Maailmarändur Liza Lind pole koroonakriisist üldse nii häiritud, kui arvata võiks. Foto: Instagram

Kuna koroonakriis võttis inimestelt pea üleöö võimaluse reisida, võiks arvata, et maailmaränduri eluviisiga Liza Linnule mõjub see eriti karmilt. Instastaar paljastas aga, et olukord on hoopis vastupidine.

Liza Lind muljetas Instagramis, et on 23 päeva isolatsioonis olnud. «See võib kõlada veidralt, aga ausalt öeldes pole mul selle vastu midagi,» avaldas maailmarändur, ent tunnistas, et reisimisest tunneb ta siiski puudust. Samuti igatseb ta akrojoogat: see on, nagu nimest eeldada võib, akrobaatikat ja joogat spordiala.

Üllatuslikult pole tema elus suurt midagi muutunud. «Mul pole nagunii väga kombeks väljas käia ja seltskondlik olla,» selgitas Lind, et kodune karantiin tema suhteid ja sotsiaalelu ei mõjuta.

Liza Lind tunneb peamiselt muret selle üle, et pole kodus istudes üldse nii töökas kui tavaliselt. See tekitab temas ka ärevust. «Teisalt olen väga õnnestunult järginud oma trennirutiini ja toitunud tervislikult. Nii et karantiinist välja tulles olen ilmselt heas vormis, aga kõige muuga kolm aastat ajast maha jäänud,» naljatles instakaunitar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles