HUVITAV TEADA ⟩ Kes on see naine, kes saab 89-aastase miljardäri Bernie Ecclestone'iga lapse?

Elu24
Copy
Bernie Ecclestone ja abikaasa Fabiana Flosi.
Bernie Ecclestone ja abikaasa Fabiana Flosi. Foto: imago images/Scanpix

Vormel-1 endine boss ja ärimees Bernie Ecclestone (89) avaldas eile, et saab neljandat korda isaks. Mida teame me aga ärimehe naise ja tulevase lapse ema kohta?

Ecclestone'i abikaasa on temast 45 aastat noorem ärinaine Fabiana Flosi.

The Sun kirjutab, et kuigi pole selge, millega Brasiiliast pärit Fabiana enne miljardäriga kohtumist tegeles, teatakse, et nad kohtusid esimest korda 2009. aastal.

Bernie Ecclestone ja Fabiana Flosi 2012. aastal.
Bernie Ecclestone ja Fabiana Flosi 2012. aastal. Foto: SIPA/Scanpix

Nad abiellusid 2012. aastal pärast seda, kui Ecclestone'i ja tema tollase abikaasa Slavica lahutus jõustus. Nad olid abielus 24 aastat.

2016. aastal rööviti Fabiana ema Aparecida Schunk ning tema eest nõuti 28 miljonit naela valuraha, õnneks leiti naine üheksa päeva hiljem üles.

Bernie Ecclestone ja Fabiana Flosi 2016. aastal.
Bernie Ecclestone ja Fabiana Flosi 2016. aastal. Foto: SIPA/Scanpix

Fabiana (44) ja Bernie poeg peaks ilmavalgust nägema 2020. aasta juulis. Loomulikult on selline beebiuudis palju kisa ja kära tekitanud, millest Ecclestone aru ei saa.

«Mis selles siis kummalist on? Me ei mõista, millest selline vahutamine meedias tingitud on?»

«Olen päriselt õnnelik ja olen õnnelik ka oma naise üle. Ta on seda oodanud juba mitu aastat ja mul on hea meel, et keegi talle minust alles jääb,» sõnas mees.

Ecclestone'il on endistest kooseludest kolm tütart: Tamara Ecclestone (35), Petra Ecclestone (31) ja Deborah Ecclestone (65).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles