RAHVA LEMMIK ⟩ Hädaolukorra meditsiinijuhile Arkadi Popovile loodi oma fänniklubi

Elu24
Copy
Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Arkadi Popov.
Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Arkadi Popov. Foto: Erik Prozes

Terviseameti meditsiinijuhiks määratud Arkadi Popov on kiiresti kogunud väga tugeva toetajaskonna.

Koroonapuhangust tingitud eriolukorra ajaks määrati rahva tervise eest hoolitsema doktor Arkadi Popov. Mees on rahvaga suhelnud rahulikult, arusaadavalt ning ausalt ja võitnud nii sellise poolehoiu, et talle loodi suisa oma fänniklubi.

Arkadi Popov Fanclubil on Facebookis juba ligi 600 meeldimist. Fännide arv kasvab tundidega - vähem kui ööpäeva eest oli neid vaid 50! Leht kogub erinevaid artikleid, kus kajastatakse Eesti esiarsti tegemisi.

Samuti ilmuvad sinna seinale tuntud inimeste postitused, kus avaldatakse Popovile kiitust. Näiteks leiab sealt Tõnu Runneli postituse, mis kinnitab, et «meditsiini-tsaar» on mees õigel kohal. 

Arkadi Popov, kes eile Eesti meditsiini-tsaariks sai, tundub õige mees nii vormilt (veenev, nagu mingi päris juht juba)...

Posted by Tõnu Runnel on Kolmapäev, 25. märts 2020

Me kõik oleme selles hädas koos - kiidusõnad tulevad ka opositsioonist. Näiteks Laine Randjärv reageeris eilsele «Esimese stuudio» esinemisele väga toetava postitusega.

«Konkreetsus, otsekohesus, professionaalsus,» iseloomustas Randjärv Popovi antud põhjalikku intervjuud. Poliitiku postitus jõudis samuti fännilehele.

Arkadi Popov ? ?? ? #konkreetsus #otsekohesus #professionaalsus #esimenestuudio

Posted by Laine Randjärv on Kolmapäev, 1. aprill 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles