Täna ilmub viimane Just!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Just
Ajakiri Just Foto: Elu24

Juba teisipäeval avaldas Elu24.ee pommuudise, et alates 1. veebruarist paneb Oliver Kruuda kinni AS Kalev Meedia väljaantavad ajakirjad.

Elu24.ee uuris juba teisipäeval paarilt Kalev Meedia AS paberväljaande töötajalt, kas uudis ajakirjade sulgemisest ikka tõele vastab. Sealt saabus info, et kõik paistab justkui rahulik olevat.

Oliver Kruudalt isiklikult siiski telefonitsi antud küsimuses kommentaari saada ei õnnestunud.

Samas kinnitas üks teine allikas, et juba teisipäeval oli juhtkonda vallanud paanika, et uudis väljaannete sulgemisest liiga varakult avalikkuse ette jõudis.

Juhtkond olla teinud seepärast kiire vangerduse ja otsustanud avaldada pressiteate Justi, venekeelse Bravo!, Ärielu, Avenüü, Muumi, Basketi, Arvutikasutaja, Moto, Jalka ja Sporditähe lõpetamisest enne planeeritud kuupäeva ehk siis eile, 14. jaanuaril.

Ilmselt põrmustaski 1. veebruarile planeeritud Kalev Meedia AS ametliku pressiteate firma enda juhtkonna seast liiga varakult meediasse lekkinud kuulujutt.

Teadaolevalt teavitati Kruudale kuuluvate ajakirjade sulgemisest kõikide osakondade juhte teisipäeval ja kolmapäeva pärastlõunal juba ka paberväljaannete töötajaid.

Elu24.ee uuris ühelt Kalev Meedia paberväljaande töötajalt, millised meeleolud toimetuses hetkel valitsevad.

«Meil ikka osa tüdrukuid nuttis täiega ja ei teadnud, mis homsest peale hakata,» tunnistas ühe ajakirja töötaja ning imestas, et veel alles üleeile oli kõikidele laiali saadetud meil, et kõik on Kalev Meedias kõige paremas korras. «Irooniline, kas pole?!»

«Loomulikult ei julgenud ülemused meile varem midagi kõssata, muidu oleks ju kohe paanika lahti olnud,» arvas ka üks teine anonüümseks jääda sooviv paberväljaande töötaja.

Kolmanda allika sõnul on Kalev Meedia AS peatselt välja kolimas ilmselt ka oma uhketest Tornimäe kontoriruumidest.

Oliver Kruudalt ja Kalev Meedia tegevjuhilt Alar Pinkilt ei õnnestunud Elu24.ee'l kommentaari kahjuks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles