ALASKA TRAGÖÖDIA ⟩ 5-aastane poiss leiti metsast surnuna pärast seda, kui ema oli ta abi otsimiseks omapäi jätnud

Elu24
Copy
Matkaja metsas. Pilt on illustratiivne.
Matkaja metsas. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Bastian/Scanpix

USA osariigi Alaska metsast leiti emaga matkama läinud 5-aastase poisi surnukeha. Poisi ema oli abi otsimiseks jätnud poja omapäi, vahendab New York Post.

5-aastane Jaxson Brown läks koos oma ema, Jennifer Treatiga (36) möödunud nädala kolmapäeval matkama. «Nad sattusid segadusse ning kaotasid matkaraja,» teatasid kohalikud korrakaitsjad.

Kolmapäeva ööl vastu neljapäeva olid ema ja poeg koos metsas, vahendab ABC News. Neljapäeva hommikul oli poiss aga liiga väsinud, et kõndimisega jätkata. Ema «jättis Jaxoni abi otsimiseks omapäi», avaldasid korrakaitsjad.

Kui ema aga abi otsima kiirustas, kukkus ta õnnetult ja vigastas tõsiselt oma jalga. Naine leiti järgmisel päeval ja koheselt alustati poisi otsingutega.

Otsingutest võttis osa 20-liikmeline vabatahtlikest koosnev otsingu- ja päästegrupp. Nende ametlikule Youtube'i kontole postitatud videos avaldati, et ema ja poeg eksisid ära 3,5 kilomeetrisel matkarajal, mida ei ole hästi hooldatud. 

Temperatuur metsarajal oli madal, umbes 4,5 kraadi. Kolmapäeva öösel oli temperatuur isegi madalam ning neljapäevast laupäevani püsis kerge vihm ja udu. Laupäeva hommikul enne päikesetõusu kutsuti appi termopilditehnoloogiaga varustatud helikopter.

Poisi surnukeha leiti laupäeva pärastlõunal. Surma põhjust pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles