Koroonapuhang pani kiirelt punkti turismile, sulges kultuuri- ja meelelahutusasutused ning jättis tuhanded eestlased tööta. Intiimteenuste pakkujate peale valitsuse hammas aga ei hakka ning nii on jäänud igaühe enda otsustada, kas ja kuidas äril hing sees hoida.

Tutvumissaidil iha.ee, kus tegutsevad eelkõige õnneliku lõpuga massaaži pakkujad ja «sponsorite» otsijad, käib endistviisi vilgas infovahetus. Iseenesest pole selles midagi ebaseaduslikku, kuna kahe inimese kohtumised on endiselt lubatud: iseasi on see, kuidas body to body ehk keha vastu keha massaaži kahe meetri kauguselt teha.

Omal käel tegutsevad salongid, sealhulgas mitte ainult massaaži-, vaid ka ilusalongid, on endiselt avatud: valitsuse otsusel pandi eelmisest nädalast kinni ainult kaubanduskeskustes tegutsevate iluteenindajate ärid. Sellegipoolest on intiimteenuste pakkujate kuulutustesse hiilinud ettevaatuse noot.

Oodatakse ainult terveid kliente

«Enne kui tuled, veendu, et oled terve: ei kurguvalu, palavikku, nohu ega kehva enesetunnet,» paneb üks Pärnu erootilise massaaži tegija iha.ee-s klientidele südamele. «Kui oled tõbine, sul on nohu või köha, palun ära tule!» liitub üleskutsega teinegi lingam-massaaži pakkuja. «Kui kuulud riskirühma, siis tea, et olen sinu jaoks ka 14 päeva pärast olemas,» kuulutab kolmas massöör.

Kommentaarid
Copy