Erik Morna: R2 Aastahiti edetabel polnud ootuspärane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Morna
Erik Morna Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Raadio 2 saatejuhi Erik Morna täna hommikul antud intervjuus «Terevisioonile», ütles mees, et aastahiti valmine kujunes tõsiseks rebimiseks ning edetabeli ladvik polnud sugugi ootuspärane.

«Eesti tegelaste põhjal võib öelda, et oli nelja erineva artisti aasta, kes on n-ö okupeerinud edetabeli esikümne,» rääkis tänahommikuses ETV saates «Terevisioon» Raadio 2 saatejuht Erik Morna.

Tänast tabeliseisu kommenteerib Morna kui tihedat rebimist ning lisab, et vahe esikohtade vahel on väga väike.

«Ennustused Raadio 2 köögipoolel ei olnud üldsegi täpsed. Meie panime mööda, aga rahvas hääletas kindlalt teatud asjade poolt, mille peale meie ei tulnud,» rääkis Morna.

Möödunud aasta muusikamaailma kokkuvõtmise vajaduse kohta Aastahiti näol ütleb Morna, et see on väärt tunnustus artistidele mitte žüriilt, vaid muusika kuulajaskonnalt.

«Tähtsam veel vaid võib esineja jaoks olla plaadimüügitabel, kus ta reaalselt näeb, et on raha saanud,» lisas saatejuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles