Vanamees telefoniintervjuus: lapselapsed on minu juures maal karantiinis

Raadio Elmar
Copy
Vanamees ja tema lapselapsed Aino ning Priidik
Vanamees ja tema lapselapsed Aino ning Priidik Foto: Vanamees, kaader videost

Raadio Elmar hommikuprogrammile andis telefoniintervjuu Vanamees. Juttu oli karantiini perioodist, täpsemalt sellest, kuidas seda vaikset aega koos laste ja loomadega mööda saata. 

Vanamees kõneles raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!», et ta sai hiljuti endale uue mobiiltelefoni. «Teate, juhtus selline asi, et mul läks uuel telefonil kuidagi taskulamp põlema ja enam ära ei osanud kustutada, pidin teibi ette panema,» oli ta uue nutiseadmega püsti hädas.

Vanamees rääkis, kuidas karantiinis olemine edeneb. «Lapselapsed on minu juures maal karantiinis. Arvestades olukorda, nad ei saa linna tagasi minna. Kuna ma olen riskirühmas, siis istume kõik koos toas, aknad on juba parasjagu udused. Õpetan neile loodusõpetust - põrsad, lehmad, kõik pidin laudast tuppa tooma. Teen neile e-õpet ilma arvutita. «Vanamehe film» mängib telekast hommikust õhtuni, see on osa kultuuriloo õppest,» lisas ta.

Mees lisas, et uus nutitelefon annab talle võimaluse uusi videoid teha. «Teen äkki järje oma eelmisele filmile, nüüd siis nimeks: «Vanamehe film 2. Viiruse päevikud». See võiks olla psühholoogiline thriller, koos lastega,» rääkis ta.

«Loodan, et viirus lehmadele ei hakka, siis oleks kõik läbi. Vissi on praegu toas, Põssa ka, tegelikult kõik loomad peale Kuke. Teda ma ei lasknud tuppa, ma ei usalda teda, ta peab ise laudas hakkama saama,» muretses Vanamees.

Vanamees sõnas, et usutavasti on ta veel paar nädalat toas karantiinis. «Eks siis paari nädala pärast pistame nosud uksest välja ja vaatame, kuidas asjad toimuvad. Maal liigub info nii aeglaselt. Ma ei saa ei saa vahepeal ööd ega mütsi aru, mis tegema peab. Telekast antakse nii arusaamatuid korraldusi ja vanainimene ei saa aru kõigest. Kord võib poodi minna, siis jälle mitte,» kurtis ta.

Vanamees rääkis ilmekalt, kuidas ta maal koroonat mängis ja mis tema naabrid sellest arvasid. Kuula telefonikõnet Vanamehega SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles