Daniel Radcliffe´il on «Harry Potteri» raha tõttu süütunne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe Foto: SCANPIX

Briti staar Daniel Radcliffe tunnistas, et ta tunneb endal süüd raha pärast, mida ta sai võlurpoiss Harry Potteri rollide eest.

22-aastase näitleja sõnul maksti talle Harry Potteri filmide eest nii palju, et see on lausa naeruväärne, edastab

«Kui keegi küsiks minult, kas ma seda raha väärt olen, siis vastaksin, et kindlasti ei ole. Kuid kas ma võtaksin selle ikka vastu? Loomulikult. Filmitööstuses makstaks inimestele meeletult suuri summasid. See tundub lausa ebareaalne. Mul on süütunne, et ma Potterit kehastades nii hästi teenisin,» selgitas näitleja.

Radcliffe tegi need kommentaarid, kui rääkis oma osalusest projektis The Trevor Project, mis püüab ennetada noorte homoseksuaalide enesetappe.

Näitleja lisas, et kuna tal on palju raha, siis tunneb ta moraalset kohustust inimesi aidata. Samas ta ei paljastanud, kui palju ta Potteri filmidega teenis. Teada on, et ta on üks jõukamaid noori inglasi.

«Olen Brad Pittiga samal arvamusel, et kui millelegi pühenduda, siis on võimalik asju muuta. Kui on raha, siis tuleb seda ka ära anda,» selgitas Radcliffe.

Samas ta tunnistas, et on oma edaspidise edu suhtes realist.

«Olen valmis selleks, et ma ei mängi enam kunagi nii edukates filmides nagu seda on «Harry Potteri» filmid. Samas ei pruugita teha selliseid filme, millega «Harry Potterit» kõrvutada saaks,» nentis staar.

Radcliffe´i kallim on produktsiooniassistent Rosie Coker, kellega ta tutvus aasta tagasi.

«Ma ei ole eriti romantiline ja kohtingud on minu jaoks piin. Teise kohtingu lõpus tahtsin Rosiet suudelda, kuid kohmakuse tõttu juhtus nii, et suudlus langes kaelale. Kuid Rosiele see meeldis, kuna pidas seda naljakaks. ta tahtis minuga uuesti kohtuda,» jätkas Potteri osatäitja.

Radcliffe tunnistas, et naine andis talle kahe aasta pikkuse katseaja. Näitleja sõnul ta veel abielluda ei kavatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles