John Mayer kirjutas superjahiga poosetanud miljardär Geffenist laulu

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
John Mayer 2019. aastal Londonis esinemas.
John Mayer 2019. aastal Londonis esinemas. Foto: MAR/Capital Pictures / Scanpix

Miljardär David Geffeni kustutas küll uhkeldava pildi oma üle 500 miljoni dollarilisest superjahist internetist ära, kuid inimesed ilguvad jätkuvalt tema kallal.

Laulja ja muusik John Mayer kirjutas David Geffeni superjahist lõbusa ja ilkuva loo, mistõttu ilmselt ei kutsuta teda koroonaviiruse vaibudes poole miljardi dollarilisele jahile puhkama, vahendas Daily Mail.

42-aastane Mayer tutvstas paroodialaulu «Drone Shot of My Yacht» («Droonipilt minu jahist») kõigile esmaspäeva õhtul Instagramis otselülitust tehes. 

«Kui see jäi mind kummitama, siis võin seda samahästi ka teiega jagada, et see ka teid kummitama jääks,» rääkis Mayer postituses, mida on vaadatud juba enam kui 600 000 korda.

Mayer tegi loost stuudioversiooni, mille videos kasutas droonipilte Geffeni luksuslikust laevast, et visata veel rohkem nalja miljardäri naeruväärse postituse üle.

Mayeri lugu on inspireeritud Geffeni Instagrami-postitusest, kus miljardär jagas droonifotot oma 590 miljardit dollarit maksvast superjahist, kus ta koroonaviiruse pandeemia ajal sotsiaalset distantseerumist praktiseerib.

Geffeni postitus sai palju negatiivset vastukaja, sest inimestele ei meeldinud see, kuidas mees oma jahiga Rising Sun uhkeldas. 

Siiski leidus ka palju neid, kellele Geffeni postitus meeldis. 

Näiteks jagas oma toetust uudistemogul Rupert Murdochi endine naine Wendi Murdoch, kes pani kommentaaridesse rea südameid.

Ka näitlejanna Rita Wilson avaldas imetlust, kirjutades pildi alla kommentaari «Milline kaader!».

Varem on Geffen oma superjahil võõrustanud selliseid maailmakuulsusi nagu Paul McCartney, supermodell Karlie Kloss, disainer Misha Nonoo. Lisaks on laeval käinud puhkamas ka  miljardärid Henry Kravis ja Barry Diller, riskikapitalist Joshua Kushner, Oprah ning Jared Kushner ja Ivanka Trump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles