Margret Järv võltsis õpitulemusi, et pääseda keskkooli?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarmeikar Margret Järv.
Staarmeikar Margret Järv. Foto: Viktor Burkivski

Elu24-le saadetud vihje kohaselt olevat selle nädala TV3 saates «Õhtusöök viiele» osalev staarmeikar ja Lauri Pedaja ekspruut Margret Järv võltsinud põhikooli dokumente, et pääseda Tallinna 32. keskkooli õpilasnimekirja.

Anonüümne vihjesaatja lisab, et tüdruk visati koolist välja paar kuud pärast seda, kui õpetajad tüdruku eelmisest koolist õpilasinfo järelepäringu tegid.

Tallinna 32. keskkooli direktor vastab, kas taoline juhus on aset leidnud, retoorilise küsimusega: «Kas peaksin midagi selle kohta üldse ütlema?»

Lõpuks otsustab direktor kõne kiirelt lõpetada. «Ma hea meelega ei kommenteeriks seda,» mis ühtlasi tähistab ka meie kõne lõppu.

Margret ise on taolisest vihjest üllatunud. «Ma väga ei viitsi enam tegeleda nende kommentaaride ja vihjetega, mida minu aadressil saadetakse. Kui teil on mõni konkreetne küsimus, siis palun küsige,» pahandab Margret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles