Loll nagu lauajalg: maailmameistrist poksija õpetas koduvideos, kuidas naist lüüa

Elu24
Copy
Suurbritannia poksija Billy Joe Saunders kaotas oma rumaluse tõrru poksijalitsentsi.
Suurbritannia poksija Billy Joe Saunders kaotas oma rumaluse tõrru poksijalitsentsi. Foto: Ryan Remiorz/AP/Scanpix

Briti poksija Billy Joe Saunders kaotas oma profilitsentsi pärast seda, kui avaldas möödunud nädalal sotsiaalmeediakontol video, kus jagas vihjeid, kuidas naist klobida, kui too peaks suud pruukima.

Videost tõusis suur skandaal ja Saunders sai kõvasti kriitikat. Rusikakangelase promootor Barry Hearn võttis eriti agaralt sõna.

«Mind ajas see video oksele. Video oli idiootne ja rõve. Tunnen ju Billyt hästi. Ta on lahe sell ja tal on hea süda, kuid aeg ajalt teeb ta lauslollusi. Sellist asja ei saa aktsepteerida. Eriti kui seda teeb maailmameister,» rääkis Hearn Guardianile.

Saunders palus küll vabandust ning selgitas, et tegi nalja, kuid Briti poksiringkond sellest videost mingit huumorit välja lugeda ei mõistnud. Saunders jäi ilma oma poksijalitsentsit. Otsus jõustus koheselt, mis edasi saab, otsustab distsiplinaarkomisjon.

«Tegin ju ainult nalja. Ilmselgelt ei mõelnud ma asju läbi. See oli rumal viga, kuid mingil juhul ei tahtnud ma inimesi koduvägivallale üles kutsuda, ma tõesti ei mõelnud midagi paha,» kinnitas nahkkindamees. 

Videos näitas Saunders ette, kuidas naisele vastu lõugu lüüa, kui meesisendil koroonapandeemia ajal kodus istumisest närvid läbi lähevad ja naise naaksumisele ei suuda enam vastu panna. Sellele järgnes veel ühe löögi õpetus.  

31-aastane Saunders on valitsev WBO poolraskekaalu maailmameister. Ta on võitnud kõik 29 profimatši, neist 14 nokaudiga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Joe Saunders (@saundersbillyjoe) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles