Kas ka Wimbledoni tenniseturniir jääb ära?

Elu24
Copy
Kolmapäeval selgub käesoleva aasta Wimbledoni tennisturniiri saatus.
Kolmapäeval selgub käesoleva aasta Wimbledoni tennisturniiri saatus. Foto: Victoria Jones/PA/Scanpix

Wimbledoni tenniseturniir ei ole pärast II maailmasõda kordagi ära jäänud. Käesoleval aastal langetatakse tõenäoliselt aga turniiri ärajätmisotsus, rääkis Saksamaa tenniseliidu asepresident Dirk Hordoff.

«Ettevalmistused otsuseks on tehtud, sellest antakse teada kolmapäeval. Käesoleval aastal Wimbledoni ei toimu, ses pole kahtlustki. Hetkesituatsiooni arvestades on see ainuvõimalik otsus,» rääkis Hordorff USA Todayle. 

Hordoff kuulub tennisemaailma siseringi, ta on ATP ja WTA tuuride juhatuse liige. Kõik tenniseturniirid on peatatud vähemalt kuni 8. juunini.  

«Reisipiirangute tõttu on ebareaalne, et sajad tuhanded inimesed võtaksid ette teekonna rahvusvahelistele tenniseturniiridele. See on võimatu.»

Wimbledoni turniiri korraldav All England Lawn Tennis Clubil on erakorraline nõupidamine kolmapäeval. Oodatavalt teatatakse pärast seda suurturniiri ärajätmisest.

Maikuus toimuma pidanud aasta teine suure slämmi turniir Roland Garros lükati edasi septembrisse, Wimbledon peaks algama 29. juunil. Londonis toimuvat suurturiiri võidakse ka edasi lükata, kuid USA Today teatel valmistaks muruväljakute mängukorras hoidmine liialt palju probleeme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles