Uuno Raadios jagavad nõuandeid Peep Vain, Bravuuritar ja Henrik Normann

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Vain
Peep Vain Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Alates 8.jaanuarist saab neljapäeviti Raadio Uuno hommikuprogrammis Totaalne ärkamine kuulata koolitaja Peep Vainu mõtteid ja nõuandeid.

Esimeses raadiorubriigis rääkis Peep Vain uue aasta plaanide tegemisest vanal aastal kordasaadetud tegude põhjal. Järgmine saatelõik on Raadio Uuno eetris juba homme, 15.jaanuaril kell 7:40 ja kordusena kell 9:12.

Kuula eelmist saadet SIIT.

Raadio Uuno hommikuprogramm Totaalne ärkamine on eetris esmaspäevast reedeni 6:00-10:00. Hommikut juhivad Aleksander Ots ja Erik Lill.

Lisaks heale muusikale, meelelahutuslikele ja informatiivsetele intervjuudele kõlavad saates Henrik Normanni paroodiad, Anu Saagimi vürtsikad kommentaarid meediamaastikul toimuvale, tutvustatakse ajakirjanduslikke väljaandeid, seletatakse lahti tuntud inimeste unenägusid, tehakse nalja ning ületatakse nii riigi kui inimvõimete piire. 

Raadio Uuno hommikuprogrammi vürtsikamad palad leiad siit:

Kuula Anu Saagimi ja Elu24 viimast rubriiki SIIT:

Kuula Peep Vainu viimast rubriiki SIIT:

Kuula Uunot netis SIIT

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles