Eminem pihib: tundsin lapsena, et polnud kunagi piisavalt hea

Elu24
Copy
Foto: Supplied by Capital Pictures / Scanpix

Eminem võib olla küll üks muusikaajaloo edukamaid räppareid, ent oma suurimaks saavutuseks peab ta hoopis isaks saamist.

Muusikul on abielust Kimberly Scottiga tütar Hailie. Ta adopteeris oma eelmise kallima tütre Whitney ja on hoolitsenud ka oma õetütre Alaina eest.

«Hailie on 23-aastane, lapsi pole, tal on poiss-sõber, kuid tal läheb hästi. Ta on mind kindlalt uhkeks teinud, ta on lõpetanud ülikooli,» rääkis ta Mike Tysponi veebisaates «Hotboxin'», vahendab Metro.

Hailie ja tema kallim Evan McClintock on koos olnud alates 2016. aastast. Paar kohtus Michigani osariigi ülikoolis, kus Hailie õppis psühholoogiat ja Evan majandust.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling extra lucky today ☘️

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

«Mul on õetütar, keda olen aidanud kasvatada – ta on 26-aastane ja põhimõtteliselt ka nagu tütar mulle. Ja mul on veel noorem tütar, kes on 17-aastane,» seletas Eminem. «Nii et, kui mõtlen oma saavutustele, mille üle ma tõenäoliselt kõige uhkem olen, siis on see laste kasvatamine.»

Mehe sõnul ei tee raha kedagi õnnelikuks ja on oluline hoida ka oma lapsi kahe jalaga maa peal. «Inimesed arvavad, et raha lihtsalt osab rõõmu, kuid see pole tõsi,» lausus Eminem. «Sa pead olema seesmiselt rahul, muidu pole sellel kõigel mõtet.»

«Tundsin lapsena, et polnud kunagi piisavalt hea – ükskõik, mida ma ka ei teinud. See on psühholoogiline asi kõigi jaoks, kes tunnevad end selles maailmas väärtusetuna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles