KLÕPS ⟩ Sünnipäevalaps Uudo Sepp üllatas fänne täiesti muutunud välimusega

Elu24
Copy
Uudo Sepp näitas uut soengut.
Uudo Sepp näitas uut soengut. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Täna 23-aastaseks saanud laulja Uudo Sepp ehmatas fänne, kui ilmus täna Instagramis välja täitsa uue soenguga.

Uudo Sepp veel kuu aega tagasi Eesti Laulul. Sellisest Uudost pole enam jälgegi.
Uudo Sepp veel kuu aega tagasi Eesti Laulul. Sellisest Uudost pole enam jälgegi. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Superstaarisaate võitnud laulja jagas Instagrami story's videot sellest, kuidas ta Curly Stringsi hitti «Kauges külas» autoga sõites kaasa laulab. Eelkõige jäi silma aga Uudo uus soeng: mees on pea täitsa kiilaks ajanud.

Uudo ütles Elu24-le, et stiilimuutuse taga ei ole karantiiniaegne mugavus ja juuksurisalongide sulgemine. «Tundsin lihtsalt midagi uut ja nii see juhtus,» selgitas laulja, ent lisas, et uus soeng on tõesti praegusel ajal, kui kodust väljas ei soovitata käia, väga mugav.

Kuna muusik tähistab täna sünnipäeva, jagas ta pilti ka tordist ja säraküünaldest. «Aitäh kõigile õnnesoovijatele! Isegi kui kodus peab olema, siis päev möödus väga toredalt!» kinnitas Uudo.

Vaata pilti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp) on

Täna tähistas sünnipäeva ka rokkar Jaagup Kreem, aga tema pead kiilaks ei ajanud. «Jah, sel aastal tuli mu sünnipäev teisiti. Kuna festivali korraldada ei saa, maandasin frustratsiooni lasketiirus. Päike paistab ja kõrvus kummitab: «...die, covid, die...»» kirjutas muusik Instagramis.

Kreem sai täna 47-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles