Andrus Veerpalu pani pojale eksootilise nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto on tehtud 2009. aasta 1. septembril, kui Andrus Veerpalu süles on tütar Anlourdees ja tema abikaasa Angela ees seisab poeg Anders.
See foto on tehtud 2009. aasta 1. septembril, kui Andrus Veerpalu süles on tütar Anlourdees ja tema abikaasa Angela ees seisab poeg Anders. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Veerpalude suurperes algavad teatavasti kõikide liikmete nimed A-tähega, mistõttu oodati kohe, kui novembri lõpus levis uudis, et Andruse (40) ja Angela (38) viies laps on sündinud, et küllap saab laps seekordki kindlasti just A-tähega algava nime.

Saigi! Jätkates senise pesamuna, tütre Anlourdeesiga alustatud eksootilise nimekõla traditsiooni, panid Veerpalud pisipojale nimeks Andorres, kirjutab ajakiri Naised.

Huvitava nime tausta ega ka muud uue pereliikmega seostuvat ei soovinud vanemad kommenteerida. Veerpalude pere kolm vanemat last on Andreas, Anette ja Anders.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles